Om oss

Vi er 2 tvillingsøstre – nærmere 40 enn 30 (noe vi jo kommer til å være resten av livet, på en måte ;-)). Opptatt av livets gleder og hverdagens trivialiteter. Vi kan nok virke ganske så like ut av utseendet og med mange felles interesser, er det lett å ta feil av oss, men vi har våre forskjeller! Veldig!

Blondie har valgt å bosette seg i Trønder-hovedstaden og har blitt en skikkelig skaptrønder! Elsker BLING (og da helst ekte, selvsagt..), de 3 T’er – som da står for trening, trim og trivsel. Hus&Hjem, foto, reiser, leseglede og det gode liv. Innehar temmelig mye krutt og lar det nordnorske temperamentet syde fra tid til annen! Litt lat og bedagelig, med mange «skal-bare» unnskyldninger, litt «klumsete» og sjarmerende vimsete — om  sant skal sies….!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Solfrid bor på Østlandet og er over middels interessert i foto. Elsker å reise og oppleve nye ting, helst med Olympus PEN-F kamera rundt halsen. Familiekjær og en ivrig lesehest. Også en ivrig golfer, glad i   alt som er EKTE  – både mat og mennesker! Må innrømme jeg lett kan bli engasjert i dype diskusjoner og er stadig på søken etter læring og kunnskap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Solfrid med «smykket» sitt!

Vi håper du har lyst å følge ferden vår gjennom hverdag og fest – ja – selve LIVET er jo forsåvidt en fest, ikke sant?! Med skråblikk på livet og hva det bringer med seg, ønsker vi å by litt på oss selv. En må jo ikke være så superhøytidelig at en ikke kan le av egne feilskjær og kanskje faktisk hanke inn litt lærdom på livets landevei. Learing by doing, sier flere forståsegpåere – og vi henger oss på den!

La oss begeistres av det vi møter på vår ferd, la oss håpe vi fortsatt har evnen til å utvikle oss, se muligheter i det vi opplever og erfarer – og la oss for all del bevare barnet og lekenheten i oss! Og du! Bli med oss på denne «utdannelsesreisen» vi alle sammen er en del av!

Hilsen Blondie og Solfrid